tisdag 22 november 2011

Inspireras och låt dig inspirera


Igår spred jag en länk till Svenska kyrkan play, idag fick jag ett mail som jag hoppas många får. Det är en uppdatering och uppmuntran från nätverket Livet i Svenska kyrkan

Läs hela mailet nedan. Mvh - Fredrik, samordnare Ideellt forum

-----

"Ett meddelande till alla medlemmar i Livet i Svenska Kyrkan

Nätverket Livet i Svenska Kyrkan är i första hand sina medlemmar. Du som varit med ett tag har märkt hur vi blir fler och fler. Och anslutningen sker genom word-of-mouth, genom att medlemmar tipsar varandra.
Nätverket är också ett videotek, ett slags "SVKplay" med en samling med över 100 videor som visar på bredden, djupet och mångfalden i Svenska Kyrkan. Hela tiden läggs nya videor till. Känner du till någon video att lägga till?
Livet i Svenska Kyrkans startsida är en bra sida att starta dagen med eller summera dagen med: Följa spalten till höger och se de senaste rubrikerna från Kyrkans Tidning, se vilka bloggare som senast skrivit om något kyrkligt, försäkra sig om att ha koll på det senaste pressmeddelandet från Kyrkans Hus i Uppsala. 
Från Livet i Svenska Kyrkan ligger den växande bloggportalen för kyrkliga bloggare ett klick bort. Gå från toppen på startsidan och läs det senaste inlägget i Livet i Svenska Kyrkan-bloggen och få i den listan till alla de andra 40 bloggarna.
Nätverket Livet i Svenska Kyrkan är platsen där alla medlemmar kan testa på att blogga själva, dela med sig av händelser i den öppna kalender och sprida länkar och kortmeddelanden i sina statusrader. Med närmare 300 aktiva medlemmar i Svenska Kyrkan finns här ett imponerande samlat kunnande. Sök bland dem efter svar på dina frågor och hitta resurser till din verksamhet. Påminn också dig själv att var och en dessa hundratals medlemmar också ingår i andra nätverk som gör att du redan i nästa led kan nå tusentals människor.
Nätverket Livet i Svenska Kyrkan är i första hand sina medlemmar. Gilla varandras bidrag med ett klick på tummen-upp. Bli vänner med varandra här. Skriv något kort i din status. Tipsa om ett inlägg, en händelse i kalendern genom att länka den till Facebook och Twitter. Logga in och pyssla om ditt eget rum i nätverket: Min sida 

Hälsningar från nätverksvaktmästare Martin
Besök Livet i Svenska Kyrkan vid: http://lifeinthechurchofsweden.ning.com/?xg_source=msg_mes_network"


Inga kommentarer: